Opdrachtgevers

Voor deze opdrachtgevers schreef ik al heldere teksten:

Paardekooper Verpakkingen. Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van verpakkingen en professioneel inpakken. Voor de promotie van hun befaamde inpakworkshops schreef ik teksten voor de website, brochure, nieuwsbrief en sociale media. De teksten hadden als doel de lezer te overtuigen om mee te doen aan de workshops.

Bieze Food Group. Voor het professionaliseren van het werving- en selectieproces van deze grote speler op de foodmarkt schreef ik nieuwe teksten voor de nieuw te lanceren ‘werken bij’-website. Ook schreef ik de teksten voor de e-mails naar kandidaten tijdens de werving- en selectieprocedure. Mijn HR-ervaring kwam hier goed van pas!

Inzicht op Uitzicht. Nog een HR-gerelateerde opdracht: ik mocht voor freelance loopbaancoach Otteline Niemeijer de teksten schrijven voor haar nieuwe website.

Brabantsche Wal. Als onderdeel van Bieze Food Group verwerkt dit bedrijf vers fruit en asperges voor versspecialisten, horeca en supermarkten. Ik schreef de productbeschrijvingen en de teksten voor hun webshop.

VeiligheidNL. Deze stichting is hét kenniscentrum voor letselpreventie. Voor het onderdeel kinderveiligheid schreef ik honderd pushberichten, waarmee VeiligheidNL ouders van jonge kinderen op een vlotte maar serieuze manier advies geeft over het voorkomen van letsel bij hun kinderen. Ook schreef ik drie handboeken met oefeningen voor kinderen om veilig te leren vallen.

ReijsConsult. Loopbaancoach Ilse Reijs schreef een artikel over bore-out voor een HR-vakblad. Ik redigeerde haar tekst en hielp haar deze nóg beter te maken.

Tekstbureau Met Anne. Voor een aantal opdrachtgevers werk ik heel fijn samen met tekstschrijver Anne de Romph, van Tekstbureau met Anne. Zij is een kei in het schrijven van productbeschrijvingen en heeft bijzonder veel oog voor detail. En het is gewoon heel erg leuk om met Anne samen te werken!

Exact Software. Voor deze mooie opdrachtgever schreef ik een HR-blog over het fenomeen werkgeversverklaring. Onwijs leuk om mijn HR-kennis te combineren met het schrijven van een mooie blog. Natuurlijk hield ik rekening met SEO en zorgde ik voor een vlotte, foutloze tekst die aansloot bij de doelgroep.