Wie is Dorinda

Ik ben Dorinda Deelen, freelance tekstschrijver. Ik schrijf heldere, vlotte teksten die de lezer raken. Hiervoor combineer ik mijn talent voor taal en schrijven met mijn andere sterk ontwikkelde kant, namelijk het vermogen om mij in jou en jouw lezer te verplaatsen. Enorm belangrijk, als je een klantgerichte tekst op papier wilt krijgen. Ik schrijf teksten voor websites, webshops, e-mailings en sociale media en doe dit voor een zeer diverse klantenkring.

Alles op papier

Mijn passie en talent ligt bij taal en schrijven. Als kind schreef ik al alles op. Van gedichten tot fictieve verhalen, van brieven tot een verhalend dagboek. Tijdens de sinterklaasperiode was ik de hofleverancier van gedichten voor de hele familie. Alles moest op papier. Het hielp me om mijn gevoel te uiten en ik vond het gewoon heerlijk om te schrijven. Na mijn eindexamen was de taal- en letterkundefaculteit een logische stap en ging ik Europese Studies studeren. Alle facetten van de Italiaanse en Franse taal- en letterkunde kwamen voorbij: een feest voor een taalliefhebber zoals ik! Aangevuld met extra schrijfopleidingen en een SEO-training mag ik best zeggen dat ik inmiddels een vakspecialist ben.

Vrije tijd

Als ik niet schrijf, ben ik druk met mijn gezin, hockey, familie en vrienden. Ook ben ik gek op reizen. Zo maakten we met ons gezin al twee keer een wereldreis. Het is enorm inspirerend en heel bijzonder om een langere tijd zo intensief samen te zijn. Tegelijkertijd ben ik ook een huismus: ik geniet enorm van thuis rondscharrelen, koken en bakken, eten, knutselen en puzzelen met de kinderen en van een goed wijntje drinken samen met mijn man.