Teksten die jouw doelgroep aanspreken

Heb je nieuwe teksten nodig voor je website, e-mailings, nieuwsbrieven of sociale media? Of goede productbeschrijvingen voor je webshop? Overtuigende teksten waarmee jij je doelgroep echt bereikt en goede resultaten boekt? Het schrijven van een wervende tekst waarmee je je lezers interesseert, vasthoudt en aanzet tot actie, is niet zo makkelijk als het lijkt. Laat mij je helpen met het schrijven. Jij bepaalt het doel en ik zorg voor vlotte teksten die jouw lezer raken.

SEO-teksten voor je website of webshop

Wil je meer omzet behalen via je website of webshop? Dan kom je niet onder grootheid Google uit. Uiteraard wil je dat jouw website of webshop hoog in de zoekresultaten verschijnt als klanten in Google jouw product of dienst intikken. Google houdt van teksten met een waardevolle inhoud, die van toegevoegde waarde zijn voor de lezer. Ook is het belangrijk om de juiste zoektermen in de tekst te gebruiken. Ik verwerk SEO in jouw teksten en productbeschrijvingen zonder dat het je lezers opvalt of stoort. Zo boek jij resultaat!

Teksten voor nieuwsbrieven, blogs en sociale media

Je komt ook graag op een andere manier in contact met jouw klanten. In een nieuwsbrief informeer je ze over de laatste nieuwtjes of doe je een interessante aanbieding. In blogs geef je je professionele mening, laat je je van je persoonlijke kant zien of deel je je expertise. Dat sociale media als communicatiekanaal niet meer weg te denken is, hoef ik je niet te vertellen. Ook hier communiceer je met je klant en heb je vlotte, aansprekende teksten nodig. Ik help je met het schrijven van alle soorten teksten en berichten die passen bij jouw organisatie en jouw klanten.

Teksten schrijven